Brann i Suldal

 • Regnet slukket skogbrann

  Skogbrannen i Suldal i Rogaland, hvor mellom 20 og 30 mål gikk med, er nå slukket, ifølge politiet. Regnet som kom i ettermiddag hjalp brannvesenet. Brannmannskaper, frivillige og et helikopter deltok i slukkingen av en skogbrannen i Ryfylke i den nordøstlige delen av Rogaland.

 • Brannomfanget fortsatt usikkert

  Området der det brenner i Suldal er preget av skog og kratt. Det skal også være boliger i området, men disse er foreløpig ikke truet av brannen. Politiet ønsker kontakt med to menn som har campet i området der brannen startet.

  Skogbrann i Suldal
 • Etterlyser to menn

  Politiet ønsker i samanheng med brannen i Suldal i Rogaland kontakt med to menn som har campa i området der brannen starta. Dei skal ha køyrt ein raud Citroën. Eit brannhelikopter er nå sett inn i sløkkearbeidet.

 • Helikopter deltar i slukking

  Brannmannskaper, frivillige og et helikopter deltar i slukkingen av en skogbrann i Ryfylke i den nordøstlige delen av Rogaland. Området betegnes som veldig kupert. Det er foreløpig ikke fare for bebyggelse, opplyser Haugaland og Sunnhordland politidistrikt.

 • Brannen sprer seg i Suldal

  Brannvesenet har ikke kontroll over flammene etter at det har brutt ut kraftig skogbrann på Berge i Suldal i Rogaland. Det skal ikke være umiddelbar fare for bebyggelse, men det er en del vind på stedet, og brannen sprer seg. I følge politiet er et brannhelikopter på vei fra Sauda for å delta i slukningsarbeidet.

Skogbrann i Suldal

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no