NRK Meny
Adress Hotell i Dubai i brann
Foto: AHMED JADALLAH / Reuters

Brann i skyskraper i Dubai

Oppsummert

Torch Tower i Dubai i De forente arabiske emirater brant kraftig natt til fredag. Sist en skyskraper brant i Dubai var i 2015. En person omkom da luksushotetellet «The Address» ble herjet av voldsom brann på nyttårsaften.

 • Brannen i Torch Tower er slukket

  Det opplyser myndighetene i Dubai. De sier også at ingen ble skadd og at det pågår etterslokking fredag morgen lokal tid. En talsmann for politiet i byen sa til Gulf News at brannen brøt ut i 9. etasje og spredde seg oppover.

 • Dubai-brannen er under kontroll

  Storbrannen i skyskraperen skal nå være under kontroll, opplyser myndighetene i Dubai på twitter. Sivilforsvaret har evakuert bygningen, og er det ikke kommet meldinger om skadde.

 • Hotell-brann i Dubai blusset opp

  Vitner sier til avisa Expressen at brannen i luksushotellet The Address i Dubai har blusset opp igjen. Et bilde viser flammer rundt hotellets 50. etasje. Store deler av bygget ble totalskadet i brann nyttårsaften. Én døde og 15 personer ble skadd.

 • Etterslukking i skyskraper i Dubai

  Det pågår fortsatt etterslukking etter brannen i en skyskraper i Dubai i De forente arabiske emirater torsdag. Fortsatt velter det svart røyk ut av luksushotellet Address Downtown. 15 personer fikk lettere skader under evakueringen.

  Etterslukking Address Downtown Hotel i Dubai
  Foto: Sunday Alamba / Ap

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no