Brann i Hedmark

Oppsummert

Tordenvær og lynnedslag er årsaken til flere skog- og lyngbranner flere steder i Hedmark. Akkurat nå brenner det i Åmot, Engerdal, Trysil, Sollia og Rendalen.

 • Brann i asfaltbil

  Politiet meldte om brann i en lastebil like etter klokken 13:00 ved Moelven Mjøsbruket. Brannen skal nå være slukket, og det er ikke meldt om skader på annen eiendom.

 • Brann i verkstad i Eidskog

  Det brenner i eit gamalt verkstad på Skotterud i Eidskog kommune. Naudetatane arbeider på staden. Det er ikkje meldt om personskade. Brannvesenet seier at det heller ikkje skal vere fare for spreiing.

 • Snart kontroll over skogbrannen

  Vaktleder på 110 Innlandet, Ole G. Stenbrenden melder om at brannen i Løten, ved sørenden av Mosjøen, snart er under kontroll: -En fisker så røyk og meldte om brannen. Brannvesen fra Løten og Hamar kom raskt til stedet etter dette.

 • Kontroll på branner i Innlandet

  Det har vært en rekke branner på ulike plasser i Hedmark, og to branner i Sør-Aurdal kommune i Oppland i dag på grunn av lynnedslag, men brannvesenet skal nå ha kontroll på alle.

 • Brann og strømbrudd i Hedmark

  Flere trær har blåst ned i sørfylket i Hedmark. Disse sperrer flere veger i Magnor, Odal og Åbogen. Dette har også ført til strømbrudd enkelte steder. Mindre branner har også oppstått melder politiet i Hedmark.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no