NRK Meny
Kraftige flammer fra bolig i Svartefjorden. En person bor på stedet, uklart om vedkommende var hjemme. Foto: Ingvild Fjelltveit/NRK

Brann i enebolig i Fana

Oppsummert

En enebolig i Fana utenfor Bergen står i full fyr i morgentimene tirsdag. En politiet er tilknyttet bopelen, men politiet vet ikke om vedkommende er hjemme.

 • Store brannskadar på einebustad

  Einebustaden som brann i Fana i går har fått veldig store brannskadar, og det kan difor bli vanskeleg å finne brannårsaka. Det skriv BT. Ein person er funnen død i brannruinane, og politiet antar at det er den sakna kvinna i 80-åra som budde i huset.

  Brann enebolig Fana
  Foto: Torstein Bjørkås / NRK
 • Person funnet omkommet etter brann

  Én person er funnet omkommet i eneboligen i Svartefjorden i Fana som brant tirsdag. Vedkommende er ikke identifisert, men politiet antar at det er den savnede kvinnen i 80-årene, sier operasjonsleder Morten Kronen i Vest politidistrikt.

 • Én person savnet etter brann

  Én person er savnet etter brannen i Svartefjorden, opplyser politiet. Huset har vært fullstendig overtent og det har ikke vært mulig å ta seg inn i boligen. Litt etter halv ni meldte brannvesenet at brannen var dempet, men slukking pågår fremdeles.

Kraftige flammer fra bolig i Svartefjorden. En person bor på stedet, uklart om vedkommende var hjemme. Foto: Ingvild Fjelltveit/NRK

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no