Hopp til innhold

Bråk, fyll og vold natt til 17. mai

Politiet i store deler av landet melder om nye bråk og voldshendelser natt til 17. mai. På Sørenga i Oslo er en person fraktet til sykehus etter å ha blitt stukket med en spiss gjenstand. Flere politipatruljer har lett etter en gjerningsmannen i natt, men uten hell.

I flere politidistrikter har politiet måttet gripe inn overfor fyll og bråk på privatfester, utesteder og utendørs ansamlinger med ungdom og mindreårige.

I Haugesund er to unge menn fraktet til sykehus etter voldshendelser. En tenåring skal ha brukket nesa og en annen skal ha blitt slått og sparket. I begge tilfeller er jevnaldrende mistenkt for kroppskrenkelser.

Ved Trøgstad fort i Østfold måtte politiet bryte opp en fest der det var mye fyll og bruk av narkotika. Flere unge måtte ha helsehjelp på grunn av rusbruk. Foreldrene ble bedt om å hente hjem ungdommene sine.

En gutt i tenårene fikk hodeskaderda han ble slått med en flaske i Storvika i Stjørdal i natt, melder politiet i Trøndelag. Politiet har en mistenkt, men vedkommende er ikke pågrepet.

Også i Innlandet, Vestfold, Agder, Møre og Romsdal, og Nordland har politiet hatt travle timer med å stoppe festbråk, utagerende adferd og med å sende kranglevorne folk hjem eller i arresten.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no