Hopp til innhold
Fly utsatt for bombetrusler
Foto: Torstein Bøe

Bombetrussel mot Ryanair-fly

Oppsummert

Et passasjerfly fra Ryanair landet på Gardermoen fredag etter å ha mottatt en bombetrussel mens det var i lufta. Flyet ble eskortert av danske jagerfly og landet trygt. En mann er siktet i saken.

 • Fortsatt siktet for bombetrussel

  Den 51 år gamle briten politiet mistenker sto bak bombetrusselen mot et Ryanair-fly til Oslo fredag, har fortsatt status som siktet, melder NTB. Den siktede briten ble løslatt fredag. Det ble aldri funnet eksplosiver på flyet.

 • 51-åring fortsatt siktet

  Den 51 år gamle mannen som ble pågrepet etter bombetrusselen mot et Ryanair-fly fra London til Oslo fredag, er fremdeles siktet, sier politiet til VG. Ifølge politiet ble han løslatt fredag fordi det ikke var grunnlag for å holde ham i arrest.

 • Mistenkt løslatt etter bombetrussel

  Den 51 år gamle briten som ble pågrepet for bombetrusselen i ettermiddag løslates. Politiet skriver i en pressemelding at det ikke er grunnlag for videre varetekt av mannen. Politiet utelukker ikke at det kan være en annen gjerningsperson.

 • Leter etter andre mistenkte

  Politiet er ikke sikre på om de har pågrepet riktig person, og undersøker om det kan være andre mistenkte blant passasjerene om bord i Ryanair-flyet som mottok bombetrussel fredag. En britisk 51-åring er pågrepet.

 • Passasjerene får hente bagasjen sin

  Passasjerene som var om bord på Ryanair-flyet utsatt for bombetrusler fredag, får hente bagasjen sin, skriver politiet på Twitter. Passasjerene har vært på et mottakssenter store deler av dagen.

  Laster Twitter-innhold

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no