NRK Meny
Politisperring i Göteborg
Foto: SVT

Bombetrussel i Gøteborg

Oppsummert

Politiet fikk en melding om en farlig gjenstand om bord på et tog, mandag ettermiddag. All togtrafikk på sentralstasjonen i Göteborg er stoppet. Det aktuelle toget står inne på sentralstasjonen, og politiet har sperret av området. Bombegruppen er på vei.

 • Forsinket togtrafikken

  Bombetrusselen som ble ringt inn i Göteborg forsinket togtrafikken. Det tok fire timer å finne ut at gjenstanden var ufarlig. – Vi har satt opp busser mellom Halden og Sarpsborg, opplyser NSB til NTB mandag ettermiddag.

 • Sperrer større område

  I forbindelse med at den mistenkelige gjennstanden, som er funnet i et tog, skal flyttes er et utvidet område nå sperret av ved Gøteborg sentralstasjon, opplyser politiet nå. Hele Nils Ericssonsterminalen, til spor seks er nå stengt.

 • Bombeeksperter i Göteborg

  Politiets pressetalsmann forteller at de er i ferd med å uskadeliggjøre en mistenkelig gjenstand ombord i et tog på Gøteborgs sentralstasjon

  -Har funnet mistenkelig gjenstand
 • Forsinkelser på flere avganger

  Politiets bombegruppe er på plass, og plattform 12 til 16 er sperret av. Ved 13-tiden var togtrafikken i gang igjen på de øvrige plattformene, men det blir trolig forsinkelser på flere avganger.

-Har funnet mistenkelig gjenstand
DIREKTE: bombetrussel Göteborg

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no