Skjermdump dansk politi

Bombetrusler i Danmark

Oppsummert

Tre lufthavner og to kjøpesentre i Danmark mottok 17.10.2016 bombetrusler. Roskilde lufthavn og Aarhus lufthavn er evakuert, samt to kjøpesentre på Sjælland. Bombetrusselen mot Kastrup lufthavn ble ikke vurdert som seriøs.

 • Flyplassen ved Aarhus gjenåpnet

  Flyplassen ved Aarhus er åpnet igjen etter at bombetrusler ble sendt til flere lufthavner og kjøpesentre i Danmark. Tidligere i kveld ble flyplassen ved Roskilde gjenåpnet. Politiet fant ikke noe mistenkelig ved flyplassene, melder NTB.

 • Dansk flyplass gjenåpnet

  Flyplassen ved Roskilde er åpnet igjen etter at flere lufthavner og kjøpesentre i Danmark ble utsatt for trusler. Etter noen timer ble Roskilde-flyplassen åpnet igjen, ifølge dansk TV 2. Også flyplassen ved Aarhus ble stengt og evakuert etter trusler.

 • Har ikke funnet noe bombe hittil

  Politiet i Danmark undersøker bombetruslene som er kommet mot Roskilde lufthavn og de to kjøpesentrene Ro´s Torv og Vestsjællandscentret i Slagelse. – Hittil har ikke politiet funnet noe mistenkelig, men de undersøker fortsatt, opplyser Ekstrabladet.

  Laster Twitter-innhold
 • Bombetrusel og evakuering i Danmark

  Midt- og Vestsjællands Politi har evakuert Roskilde lufthavn i Danmark etter bombetrusler flere steder i landet. Et kjøpesenter er også evakuert, sier Carsten Andersen i politiet til Ekstra Bladet. Også i Slagelse er det kommet en bombetrussel.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no