Hopp til innhold

Bombeangrepet i Bangkok

Oppsummert

En 225 kilos bombe fra Andre verdenskrig eksploderte i den thailandske hovedstaden Bangkok onsdag, da ansatte ved et avfallsdepot forsøkte å åpne den. Sju personer omkom.

  • Stilles for retten i dag

    To menn fra Kina som anklages for å stå bak bombeangrepet i Bangkok sentrum i fjor, stilles tirsdag for retten i en militærdomstol. De to mennene blir beskrevet som uigurer fra Xinijiang-regionen vest i Kina.

  • Åtte pågrepet for Bangkok-angrep

    Malaysisk politi har pågrepet ytterligere åtte personer i forbindelse med terrorangrepet i Bangkok i august. Fire av dem oppgis å være utlendinger. Pågripelsene er gjort i Kuala Lumpur og delstaten Kelantan, opplyste malaysisk politi.

  • Bangkok-bomber flyktet til Tyrkia

    Thailandsk politi mener den hovedmistenkte bak bombingen i Bangkok forrige måned har flyktet til Tyrkia, melder AP. 20 mennesker døde og 120 ble såret i angrepet som skjedde i sentrum av den thailandske hovedstaden.

  • Pågrepet etter Bangkok-bombe

    Malaysisk politi har pågrepet tre personer i forbindelse med etterforskningen av bombeangrepet i Bangkok som kostet 20 mennesker livet i august. De pågrepne er to malaysiere og en pakistaner. De tre ble tatt etter tips fra thailandske myndigheter.

    Thailand Explosion
    Foto: Mark Baker / Ap
  • Thailand hevder bombemann er i Kina

    Den antatte hovedmannen bak bomben som kostet 20 mennesker livet i Bangkok, skal ha flyktet til Kina via Bangladesh, skriver NTB. Politiet i Thailand har søkt bistand fra både Bangladesh og Malaysia i jakten på den antatte hovedmannen.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no