NRK Meny

Bombeangrep i Kano i Nigeria

 • Bombe på universitet i Nigeria

  Minst åtte er drepne og 12 såra i eit bombeåtak mot eit universitet i Kano, den nest største byen i Nigeria. Islamistgruppa Boko Haram har utført fleire åtak mot byen den siste tida.

 • – 15 drept i bombeangrep i Nigeria

  15 personer ble drept i en serie bombeangrep i den nordlige byen Kano i Nigeria i går kveld, sier politiet, ifølge Reuters. Eksplosjonene rammet et område som tidligere er blitt angrepet av den militante islamistiske gruppen Boko Haram. Det er uklart hvem som utførte angrepet.

 • - Seks drept etter eksplosjoner

  Store eksplosjoner har rystet et kristent nabolag i Nigerias nest største by Kano, melder AFP. Seks mennesker er drept, ifølge politiet og svært mange er skadde. En gate med mange barer skal ha blitt hardest rammet av eksplosjonene. Det kristne nabolaget har tidligere blitt angrepet av den islamistiske militsen Boko Haram.

 • - Fire store eksplosjoner i nigeriansk by

  Ifølge AFP er et nabolag Nigerias nest største by, Kano, rammet av fire store eksplosjoner. Nabolaget har tidligere blitt angrepet av den religiøse militsen Boko Haram og ifølge innbyggere på stedet hersker det fult kaos.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no