Boligbygging
Foto: Øijord, Thomas Winje / NTB scanpix

Boligpriser

Oppsummert

Boligprisene steg med 0,7 prosent nominelt i mai måned. Korrigert for sesongvariasjoner steg prisene med 0,5 prosent. Boligprisene er nå 1,8 prosent høyere enn for et år siden.

 • Norske boligpriser falt 0,8 prosent

  Norske boligpriser falt 0,8 prosent nominelt i oktober. Det viser boligprisstatistikken fra Eiendom Norge, Finn og Eiendomsverdi. Korrigert for sesongvariasjoner er prisene uendret.

 • Flere usolgte boliger enn på ti år

  Ikke siden januar 2009 har det vært så mange usolgte boliger i markedet som ved utgangen av september, viser statistikk fra Eiendom Norge. Ved utgangen av september var det 17.774 usolgte boliger i Norge, skriver Finansavisen.

 • Redusert tro på boligprisvekst

  Nordmenns forventninger til boligmarkedet er svekket etter at boligprisene falt i september og sentralbankens fjerde renteøkning, viser et nytt boligbarometer fra NBBL, Norske Boligbyggelags Landsforbund. Det skriver E24.

 • Boligprisene falt med 1,1 prosent

  Boligprisene falt med 1,1 prosent fra august til september. Det viser nye tall fra Eiendom Norge. Sesongjustert steg prisene med 0,2 prosent. Det betyr at prisene utviklet seg litt sterkere enn det som er vanlig for måneden.

Christian Dreyer legger fram boligprisstatistikken for juli fra Eiendom Norge
Se pressekonferansen til Eiendom Norge her.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no