Boligbygging
Foto: Øijord, Thomas Winje / NTB scanpix

Boligmarkedet i Norge

Oppsummert

Eiendom Norge legger hver måned fram sin boligprisstatistikk. Statistikken omfatter boliger som er annonsert på Finn.no, det vil si rundt 70 prosent av alle bruktboliger som omsettes i Norge i løpet av et år.

 • NBBL: Boligprisene falt 0,3 prosent

  Prisene på borettslagsboliger falt 0,3 prosent i fjerde kvartal. For 2018 under ett har prisene økt med 2,8 prosent, viser tall fra NBBL. Regionale tall viser en oppgang i Oslo og Stavanger, og nedgang i Trondheim og Tromsø, skriver NTB.

 • OBOS-prisene ned i desember

  Prisene på OBOS-boliger falt med 1,7 prosent i desember, men for hele 2018 var det en prisvekst på 6,5 prosent. Fjorårets prisøkning ses på som en korrigering av utviklingen i 2017, da prisfallet var 11,8 prosent.

 • Boligprisene sank med 1,5 prosent

  Boligprisene falt med 1,5 prosent i november. – Den svake prisutviklingen må sees i sammenheng med det store utbudet av boliger på markedet vi har hatt gjennom hele året, sier administrerende direktør Christian Vammervold Dreyer i Eiendom Norge.

 • OBOS-prisene økte igjen

  Kvadratmeterprisen på boliger tilknyttet OBOS i Oslo-området steg med 0,3 prosent fra oktober til november. Det skjer etter to måneder med prisnedgang. Prisen er 4,1 prosent høyere enn i november 2017.

Eiend

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no