NRK Meny
megler
Foto: Jarl Fr. Erichsen / NTB scanpix

Boligmarkedet i Norge

Oppsummert

Boligprisene steg 1,1 prosent i løpet av februar. Det er litt mer enn det som er vanlig prisvekst denne måneden. Ekspertene mener nedturen i boligmarkedet kan være over, og venter svak vekst de neste 12 månedene.

 • Nyboligsalget flater ut i februar

  Salget av nye boliger i februar er på samme nivå som februar i fjor. Det sier Per Jæger, adm. dir. i Boligprodusentenes Forening. – Men på grunn av dårlig salg i januar, ligger boligsalget hittil i år 17 prosent bak fjoråret, sier Jæger til NTB.

 • Boligprisene opp i storbyene

  Boligprisene i Oslo steg med 1,4 prosent i februar, viser tall fra Eiendom Norge. Prisene ligger fortsatt 9,1 prosent under nivået for et år siden. I Bergen steg prisene med 0,5 prosent, i Trondheim 0,1 prosent og i Stavanger 1,8 prosent i februar.

 • Venter svak prisvekst i år

  Eiendom Norge venter at prisene på brukte boliger vil stige med 2,3 prosent de kommende 12 månedene. I snitt tok det 54 dager å selge en bolig i februar. Eiendom Norge tror at omsetningstiden vil synke utover våren.

 • Boligprisene opp med 1,1 prosent

  Boligprisene steg med 1,1 prosent i februar, viser statistikk fra Eiendom Norge. Det er litt mer enn det som er vanlig prisvekst i februar. Tallene var møtt med stor interesse etter at januartallene viste den svakeste prisoppgangen på 10 år.

 • Boligprisutviklingen i februar

  Eiendom Norge legger klokka 11 fram boligprisstatistikken for februar.

Boligprisstatistikken for januar legges fram klokken 11.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no