Bislett Games

 • Bislett Games må utsetjast

  Årets Bislett Games må flyttast frå 10. juni på grunn av regjeringsforslaget om gjenopning av det norske samfunnet etter koronapandemien.

  Den datoen blir umogeleg, seier stemnegeneral Steinar Hoen til VG.

  Regjeringa foreslår å opne samfunnet trinnvis med tre vekers mellomrom, og Bislett hamnar på trinn tre.

  Hoen kan ikkje seie nøyaktig når Bislett Games kan gå av stabelen, men det kan bli rundt ein månad seinare – i byrjinga av juli eller etter OL i Tokyo, som går frå 23. juli til 8. august.

  Ifølgje Hoen er den endelege stemnekalenderen for Diamond League enno ikkje fastsett på grunn av pandemisituasjonen i verda.

  Brødrene Ingebrigtsen
  Foto: Vidar Ruud / Vidar Ruud
 • Bislett Games holdes uten publikum

  Bislett Games arrangeres ikke som planlagt som følge av viruspandemien, men holdes som publikumsfritt stevne under navnet «Impossible Games». Det opplyste stevnesjef Steinar Hoen på en pressekonferanse i dag. Stevnet blir sendt direkte av NRK.

 • Bislett Games utsatt

  Bislett Games, som skulle vært arrangert 11. juni 2020, blir utsatt eller avlyst.

  – Vi jobber nå med alternative kalendere. Det jobbes også med alternative formater. Over påske kommer Diamond League ut med en pressemelding hvor man har noe å melde. Det samme gjør vi fra Bislett, sier stevneleder Steinar Hoen til NRK.

  Han sier han støtter tiltakene som regjeringen har gjort, og vil jobbe med å finne en løsning for å arrangere et Bislett Games, i ett eller annet format, senere.

  Bislett Games 2019
  Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
 • Warholm møter Samba på Bislett

  Abderraham Samba stiller til start på Bislett Games neste uke. Dermed er det klart for en superduell med Karsten Warholm på 400 meter hekk. Samba vant nylig Diamond League stevnet i Kina på 47,27. Warholm åpnet med seier på 47,85 i sin sesongdebut.

  Warholm og Samba
  Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
 • Warholm slo egen rekord

  Karsten Warholm slo sin egen rekord, og løp inn til norsk seier i Bislett Games. Warholm sørget for Norges første Bislett-seier siden 2009.

  Friidrett, Diamond League, Bislett Games 2017, Bislett Stadion
  Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no