Bilbrann
Foto: Bjørnar Brechan / NRK

Bilbrannar på Bjørndal i Oslo

Oppsummert

Totalt 34 personar vart evakuerte som følge av fleire bilbrannar på Bjørndal i Oslo. Politiet mistenker at brannane er påsette.

 • Mistenker at brannane er påsette

  Politiet mistenker at bilbrannane på Bjørndal i Oslo er påsette. Dei har søkt etter ein eller fleire gjerningspersonar i området, men har framleis ikkje arrestert nokon. Det opplyser operasjonsleiar Gjermund Stokkeli.

 • Bilbrannane på Bjørndal sløkte

  Bilbrannane på Bjørndal i Oslo er no sløkte. Dei 34 evakuerte har fått flytte inn i leilegheitene sine igjen, men er bedne om å halde dører og vindauge lukka. Fleire køyretøy har fått skader. Politiet etterforskar dette som ei kriminell handling.

 • 34 personer evakuert etter bilbrann

  Bilbrannen på Bjørndal i Oslo har nå spredd seg til to andre biler, opplyser politiet. Totalt er 34 beboere i et nærliggende bygg evauert. Det er foreløpig ikke meldt om at noen er skadd. Brannen har ført til at det er mye sort røyk i området.

  Laster Twitter-innhold
 • Evakuerer bygg etter bilbrann

  Politiet evakuerer et nærliggende bygg i forbindelse med en bilbrann på Bjørndal i Oslo. Bilen er ifølge politiet fullstendig overtent og det er mye sort røyk i området. Politiet ber naboer lukke dører og vinduer inntil videre, skriver de på Twitter.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no