Flere skal være døde og skadde etter at en bil kjørte inn i en folkemengde i Münster i Tyskland, bekrefter politiet i byen.

Bil inn i folkemengde i Tyskland

Oppsummert

Lørdag ettermiddag kjørte en bil inn i en folkemengde i Müncher i delstaten Nordrhein-Westfalen i Tyskland. Politiet bekrefter at to personer ble drept og 30 skadd. Gjerningsmannen tok sitt eget liv.

  • Münster-angriper etterlot seg brev

    Den 48 år gamle tyske mannen som lørdag drepte to og såret 20 i Münster, etterlot seg et fem siders brev og noe som beskrives som en 18 sider lang livsberetning, skriver SZ. I brevene skriver han ifølge avisen om alvorlige problemer.

  • Trur Münster-angripar handla åleine

    Mannen som køyrde ein varebil inn på ein fortausrestaurant og drap to personar i Münster, hadde ikkje noko politisk motiv og handla åleine, trur tysk politi. Motivet til mannen er enno ikkje klart. Han var kjent for politiet frå tidlegare.

  • Offentliggjør identitet til ofre

    De to som døde da en varebil kjørte inn i en folkemengde i Münster lørdag, var en 51 år gammel kvinne og en 65 år gammel mann, opplyser politiet i Tyskland. Mannen som er mistenkt for å ha kjørt varebilen, var en 48 år gammel mann fra Münster.

Flere skal være døde og skadde etter at en bil kjørte inn i en folkemengde i Münster i Tyskland, bekrefter politiet i byen.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no