Ulykke med berg-og-balbane i Skottland
Foto: Demi Campbell

Berg- og dalbaneulykke i Skottland

Oppsummert

En vogn på en berg- og dalbane i fornøyelsesparken M&D i Motherwell i Skottland sporet av og falt ned søndag. Ni barn og to voksne ble skadd. Årsaken til ulykken er ikke klarlagt. Parken ble umiddelbart stengt.

 • Ti skadd i fornøyelsespark

  Til sammen ti personer, åtte barn og to voksne, ble skadd i berg- og dalbaneulykken i Skottland søndag, opplyser politiet. Det ble først meldt at ni barn var skadd. Flere personer satt fastklemt etter at en vogn falt ned fra berg- og dalbanen.

 • Ni barn skadd i fornøyelsespark

  Ni barn og to voksne ble skadd i berg- og dalbaneulykken i fornøyelsesparken M&D i Motherwell i Skottland søndag, opplyser politiet. Alle de skadde blir behandlet på et lokalt sykehus, ifølge AFP. Fortsatt jobber nødetatene på stedet.

 • Fornøyelsespark sperret av

  Skotsk politi har sperret av fornøyelsesparken etter ulykken på en av berg- og dalbanene søndag. Sju personer ble skadd da en vogn falt ned og nødmannskaper jobber fortsatt på stedet. Den aktuelle berg- og dalbanen kan ha en fart på opp til 65 km/t.

  Laster Twitter-innhold
 • Ulykkesvitne: – Som på skrekkfilm

  Nødetatene i Skottland arbeider fortsatt på stedet der en vogn på en berg- og dalbane falt ned oppå en annen karusell og skadet minst sju personer. Et vitne sier hun så vogna falle ned, og beskriver det som scener i en skrekkfilm, skriver BBC.

 • Flere skadd i fornøyelsespark

  Sju personer er skadd i berg- og dalbaneulykken i fornøyelsesparken M&D i Motherwell i Skottland, melder Sky News. En av vognene sporet av og falt rundt 10 meter ned på en annen karusell, melder Reuters.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no