NRK Meny
Mann angrep militærbase i Belgia
Foto: BRUNO FAHY / Afp

Belgia-skyting

Oppsummert

En mann har avfyrt flere skudd mot militærbrakker i Namur i Belgia. Gjerningsmannen kjørte bilen sin gjennom militærbasens gjerder, men flyktet senere fra stedet. Det er meldt om et bombefunn i gjerningsmannens bil. Ingen personer har blitt skadet.

 • Var ikke terrorist

  Belgiske myndigheter sier det ikke er noe som tyder på at mannen som forsøkte å kjøre gjennom porten til en militærleir hadde et motiv om å begå terror. Det ble heller ikke funnet eksplosiver i bilen hans, i følge nyhetsbyrået Reuters.

 • Har pågrepet mann etter skyting

  Politiet i Belgia har arrestert en mistenkt etter at en mann avfyrte skudd mot en miltærbase i det sørlige Belgia. Pågripelsen skjer tre timer etter mannen flyktet fra basen utenfor byen Namur, melder AFP.

 • Jakter på gjerningsmann i Belgia

  Jakten på mannen som forsøkte å kjøre gjennom porten til denne militærleiren ved Namur sør for Brüssel fortsetter med full styrke. Belgia er i høy beredskap.

  Jakten på mannen som forsøkte å kjøre gjennom porten i denne militærleiren ved Namur sør for Brüssel fortsetter med full styrke. Belgia er i høy beredskap.
 • Gjerningsmannens bil er funnet

  Den antatte gjerningsmannens bil har blitt funnet i i nabokommunen i Belgrade i Beliga. Politiet tror bilen tilhører den skyldige på rømmen. Lokale politistyrker har nå sperret av hele militærområdet utenfor byen Namur, melder De Morgen.

  Laster kart, vennligst vent...
Jakten på mannen som forsøkte å kjøre gjennom porten i denne militærleiren ved Namur sør for Brüssel fortsetter med full styrke. Belgia er i høy beredskap.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no