Båtbrann utenfor øya Santa Cruz i California
Foto: Ventura County Fire Department

Båtbrann i California

Oppsummert

En båt med 39 personer om bord har brent opp og sunket utenfor kysten av California. Mannskapet på fem kom seg av båten, hva som har skjedd med de 34 passasjerene er foreløpig ukjent.

 • Dykkere fant det siste offeret

  Dykkeret har funnet liket av den siste personen som var savnet etter båtbrannen utenfor California 2. september. Det melder nyhetsbyrået AP. Nå er altså alle de 34 personer som mistet livet gjort rede for.

 • Har hentet opp 33 personer

  Dykkere har nå hentet opp 33 døde etter en båtbrann utenfor California. Dermed er det bare én som fremdeles er savnet, ifølge nyhetsbyrået AP. Totalt var det 39 mennesker om bord i båten. Fem mannskapsmedlemmer overlevde brannen.

 • 20 døde hentet opp etter båtbrann

  Letemannskaper har hentet opp levninger etter 20 av de 34 passasjerene etter brannen på en dykkerbåt i California. I tillegg til de 20 som er hentet opp, er ytterligere fire til seks døde lokalisert. Alle de resterende er antatt omkommet.

 • 25 menneske funne omkomne

  Så langt er 25 menneske funne omkomne etter brannen på ein dykkarbåt utanfor øya Santa Cruz i Sør-California, melder kystvakta. Ni menneske er framleis sakna, ifølgje nyheitsbyrået AP.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no