Hopp til innhold
Gutt skadd i Nes
Foto: Lisbet Bekkeli Amundsen

Barn påkjørt i Nes

Oppsummert

En fem år gammel gutt ble fløyet til sykehus med livstruende skader etter å ha blitt påkjørt av en bil ved et kjøpesenter i Nes i Akershus lørdag formiddag.

  • Fem-åring døde etter påkjørsel

    Den fem år gamle gutten som ble påkjørt av en bil ved et kjøpesenter i Nes i Akershus lørdag, døde på sykehuset av skadene, opplyser politiet i Romerike. Ulykken skjedde ved Amfisenteret i Vormsund like før klokka 11 lørdag.

  • Ikke avhørt fører av bilen

    Guttens far skal ha vært vitne til at den fem år gamle gutten ble påkjørt. Verken han eller føreren av ulykkesbilen har foreløpig vært i stand til å la seg avhøre. – Det vil nok også ta noe tid før de er det. De er naturlig nok sterkt preget, sier lensmann Bengt Ingar Jahren ved Nes lensmannskontor til Romerikes Blad.

  • Politiet ferdig på åstedet

    Politiet har gjort ferdig arbeidet sitt på stedet der en fem år gammel gutt ble påkjørt og livstruende skadet. Nes lensmannskontor etterforsker saken videre.

  • Gutten er kritisk skadet

    – Tilstanden til gutten var kritisk da han ble fløyet til Ullevål sykehus. Jeg har ikke noe ytterlige informasjon om tilstanden hans, sier lensmann i Nes, Bernt Ingar Jahren til NRK. LES SAKEN.

    Gutt skadd i Nes
    Foto: Lisbet Bekkeli Amundsen / Raumnes

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no