Bangladesh

 • Studenter skadd i protester i Dhaka

  Over 100 mennesker ble skadd da politiet i Bangladesh skjøt med gummikuler og brukte tåregass mot studentdemonstrasjoner i hovedstaden Dhaka, ifølge AFP. Den siste uken har titalls tusen studenter protestert mot dårlig trafikksikkerhet i landet.

 • Narkotikalangere drept i Bangladesh

  Minst elleve mistenkte narkolangere er skutt og drept av politiet i Bangladesh. En av de drepte er et bystyremedlem. Over 70 personer er drept siden landet startet en kamp mot narkotika i mai. Menneskerettighetsaktivister har kritisert aksjonene.

 • Fastholder dødsdom for 139 soldater

  Bangladesh opprettholder avgjørelsen om at 139 soldater skal dømmes til døden, melder AFP. Soldatene drepte 74 personer i en handling myndighetene beskriver som mytteri. Mytteriet skyldes lave lønninger og dårlig behandling fra overordnede.

 • Mener Myanmar krenket deres luftrom

  Bangladesh mener Myanmar har krenket landets luftrom ved den sørøstlige grensen, der titusenvis av Rohingya-muslimer har flyktet fra vold. Utenriksdepartementet i Bangladesh advarer Myanmar om konsekvensene, hvis slike overtredelser gjentar seg.

 • Åtte døde i eksplosjon i Bangladesh

  Minst åtte mennesker omkom og om lag 50 ble skadd da en tank eksploderte på en tekstilfabrikker i utkanten av Dhaka i Bangladesh. Flere titalls arbeidere var på jobb da vegger og tak på den seks etasjer høye bygningen kollapset.

Syklonen «Mora» i Bangladesh

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no