NRK Meny

Bangladesh

 • Mener Myanmar krenket deres luftrom

  Bangladesh mener Myanmar har krenket landets luftrom ved den sørøstlige grensen, der titusenvis av Rohingya-muslimer har flyktet fra vold. Utenriksdepartementet i Bangladesh advarer Myanmar om konsekvensene, hvis slike overtredelser gjentar seg.

 • Åtte døde i eksplosjon i Bangladesh

  Minst åtte mennesker omkom og om lag 50 ble skadd da en tank eksploderte på en tekstilfabrikker i utkanten av Dhaka i Bangladesh. Flere titalls arbeidere var på jobb da vegger og tak på den seks etasjer høye bygningen kollapset.

 • 154 personer omkom i jordskred

  Minst 154 personer omkom i jordskredene som rammet sørøst i Bangladesh tidligere denne uken. Det opplyser myndighetene i Rangamati-distriktet fredag, samme dag som leteaksjonen etter overlevende ble avsluttet.

 • Seks omkom i syklon i Bangladesh

  Seks mennesker er bekreftet omkommet etter at en kraftig syklon slo inn over kysten av Bangladesh tirsdag. Syklonen Mora traff land med store nedbørsmengder og en vindstyrke på rundt 30 sekundmeter i Cox Basar-området sør for millionbyen Chittagong.

 • 300.000 evakuert grunnet Mora

  Flere hundre tusen mennesker er evakuert fra lavtliggende byer i Bangladesh i påvente av den tropiske syklonen «Mora». Tirsdag traff syklonen fastlandet. Minst 15 distrikter i landet ventes å bli berørt av ekstremværet.

  Syklonen «Mora» i Bangladesh
Syklonen «Mora» i Bangladesh

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no