Badeulykke i Sarpsborg
Foto: Sara Vilde Solås / NRK

Badeulykke i Sarpsborg

Oppsummert

En mann i 30-årene fra Syria ble alvorlig skadet etter en badeulykke i et hotellbasseng på Grålum i Sarpsborg søndag kveld. Ulykken skjedde under en sklie i et av bassengene. Mannen er fraktet til Ullevål sykehus i Oslo for behandling.

 • Behandles for alvorlige skader

  Tidligere ble det meldt at en tenåring var involvert i en badeulykke i Sarpsborg søndag kveld. Vedkommende skal være en mann i 30-årene. Han ble fraktet til Ullevål sykehus, betegner skadene som alvorlige.

 • – Mannen har pust og puls

  – Tenåringen, som fikk livreddende førstehjelp etter en badeulykke i Sarpsborg, «har pust og puls, men er ikke bevisst», opplyser Østfold-politit på Twitter. Tenåringen fraktes med luftambulanse til Ullevål sykehus nå.

 • Får livreddende førstehjelp

  Helsepersonell driver livreddende førstehjelp på en tenåring etter en badeulykke i Sarpsborg, skriver Østfold-politiet i en Twitter-melding. Ulykken skjedde i et hotellbasseng på Grålum i Sarpsborg. Tenåringen er asylsøker fra Syria.

  Badeulykke i Sarpsborg
  Foto: Sara Vilde Solås / NRK
 • Luftambulanse har landet

  Luftambulansen har landet ved Quality hotell i Sarpsborg i forbindelse med drukningsulykken. Ulykken skal ha skjedd i bassenget under en sklie med "trommel" på slutten, melder politiet på Twitter.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no