NRK Meny

Avrettingar i Saudi-Arabia

 • IS truer med å ødelegge fengsler

  IS truer med å ødelegge saudiarabiske fengsler etter at kongedømmet henrettet 47 personer, de fleste ytterliggående islamister. Den islamske staten (IS) har utpekt to fengsler, al-Ha'ir og Tarfiya, der det sitter mange tilhengere av Al Qaida og IS.

 • Mann henrettet i Saudi-Arabia

  Saudi-Arabia gjennomførte julaften årets 152. henrettelse. En mann som var dømt til døden for drap, ble henrettet i byen Dammam. Ikke siden 1995 er det utført flere henrettelser i Saudi-Arabia enn i år, konstaterer Amnesty International.

 • Fire henrettelser i dag

  Saudi-Arabia opplyste at landet har henrettet fire personer i ulike byer i dag tidlig, skriver Reuters. I løpet av 2015 har 130 personer så langt blitt henrettet. De fleste henrettelsene skjer ved halshogging.

 • Syrisk mann avretta i Saudi-Arabia

  Saudiarabiske styresmakter har halshogd ein syrisk mann, etter at han blei arrestert for narkotikasmugling, melder AFP. Det er blitt gjennomført 116 avrettingar i Saudi-Arabia hittil i år, samanlikna med 84 i fjor. Amnesty International er uroa for aukinga.

 • Tre avretta i Saudi-Arabia

  To personar dømde for mord vart i dag avretta i Saudi-Arabia, og ein tredje person vart avretta dømd for narkohandel. Hittil i år er 107 personar avretta, ifølge innanriksdepartementet.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no