Apple Watch
Foto: JUSTIN SULLIVAN / Afp

Apple-lansering

Oppsummert

Apple lanserer 21. mars flere nye versjoner av kjente produkter for norske forbrukere, som Iphone og Ipad.

 • Apple lanserer ny iphone

  IT-giganten Apple lanserte tirsdag en ny variant av mobiltelefonen iPhone. Modellen iPhone 8 ble presentert i selskapets hovedkvarter i California tirsdag.

 • Ny og mindre Iphone

  Apples Greg Joswiak lanserte den nye Iphone SE i dag. Den har 4 tommers skjerm, ned fra 4,7 tommer på Iphone 6. Apple retter også et alvorlig sikkerhetshull i operativsystemet i dag, melder digi.no.

  Iphone SE
  Foto: STEPHEN LAM / Reuters
 • Apple brøt patentrettigheter

  Brikker som styrer Apples populære produkter inneholder teknologi som andre har patent på, mener en amerikansk jury. Apple-produktene som skal være en del av patentbruddet er iPhone 5S, iPad Air og iPad Mini med såkalt retinaskjerm.

 • Rekordsalg av iPhone

  Rekordsalg av den nye iPhone 6, særlig i Kina, sørget for langt større gevinst for Apple i siste kvartal i fjor enn markedet ventet. Salget innbrakte en gevinst på 18 milliarder dollar i årets tre siste måneder, 38 prosent mer enn samme periode året før.

 • Sto i kø for nye telefoner

  I morges hadde mange møtt opp for å sikre seg den nyeste versjonen av iPhone. Apple har fått kritikk for at telefonen kan bøye seg, og de måtte trekke tilbake et nytt operativsystem. Likevel var det noen steder kø for å sikre seg telefonen.

  iPhone 6 ble idag tilgjengelig for salg i Norge. På en butikk i Oslo hadde flere stilt seg i kø for den nye telefonen fra Apple.
iPhone 6 ble idag tilgjengelig for salg i Norge. På en butikk i Oslo hadde flere stilt seg i kø for den nye telefonen fra Apple.
IPhpne 6 lanseres
Iphone 6 lanseres
Iphone 6 lanseres

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no