Flere skal være skadd, ifølge flere medier.

Angrep på karneval i Volkmarsen

Oppsummert

90 mennesker ble skadd da en bil kjørte inn en folkemengde i Volkmarsen i Tyskland 24. februar 2020. Flere av de skadde var barn. Ingen ble drept i angrepet. Rettssaken mot gjerningsmannen begynte mandag. Han har forholdt seg taus om anklagen.

 • Tiltalt for 91 drapsforsøk

  Rettssaken mot mannen som i februar i fjor kjørte en Mercedes rett inn i et karneval i den tyske småbyen Volkmarsen, startet mandag. 30-åringen står tiltalt for drapsforsøk på 91 personer og for å ha skadet 90, flere av dem barn.

 • 18 barn skadd i angrep på karneval

  Totalt 52 mennesker ble skadd da en bil kjørte inn bilangrepet i Volkmarsen i Tyskland i går. 18 av de skadde var barn. Ifølge tysk politi er motivet for bilangrepet er ennå uklart. 35 blir fortsatt behandlet på sykehuset. Ingen ble drept i angrepet.

 • Ny pågrepet etter bilangrep

  Tysk politi har pågrepet enda en person etter bilangrepet i Volkmarsen i Tyskland mandag, melder DPA. Fra før er bilføreren pågrepet og siktet for drapsforsøk. Det er ikke kjent hvilken rolle politiet mener den andre pågrepne har hatt i angrepet.

 • Siktes for drapsforsøk

  Mannen som kjørte inn i en folkemengde under at karneval i Tyskland blir siktet for drapsforsøk. Det sier påtalemyndigheten ifølge AFP. Omlag 30 ble skadet etter at 29-åringen kjørte inn i folkemengden i byen Volkmarsen med vilje.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no