NRK Meny

Angrep på gjestehus i Kabul

Oppsummert

En afghansk jente og en mannlig sjåfør ble drept da bevæpnede menn fra Taliban angrep et amerikanskdrevet gjestehus og et daghjem i Afghanistans hovedstad Kabul 28. mars 2014.

 • To drept i angrep på gjestehus

  En afghansk jente og en mannlig sjåfør ble drept da bevæpnede menn fra Taliban angrep et amerikanskdrevet gjestehus og et daghjem i Afghanistans hovedstad Kabul fredag ettermiddag.

 • Jente drept i angrep

  En afghansk jente ble drept og en vaktmann såret da Taliban-opprørere angrep et gjestehus som ofte brukes av utlendinger i Kabul i dag. Minst ti utlendinger ble evakuert. Det tok et par timer for sikkerhetsstyrker å få kontroll på situasjonen.

 • Fire fanga i gjestehuset

  Den frivillige organisasjonen Roots for Peace, som eig gjestehuset som blei ramma av ei bilbombe i dag, stadfester at huset blei angripe, og seier at det er att fire menneske inne i huset. Ifølgje organisasjonen skal ingen vere drepne.

 • Frivillig organisasjon eig huset

  Den frivillige organisasjonen Roots of Peace stadfester ifølgje Agence France Presse at dei eig gjestehuset som i dag blei angripe av ei bilbombe og det som skal vere fleire Taliban-opprørarar.

 • Minst seks igjen i huset

  Minst tre amerikanarar, ein peruanar, ein malaysiar og ein person frå eit afrikansk land skal framleis vere inne i gjestehuset der ein sjølvmordsbombar slo til i dag. Det opplyser politiet i Kabul.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no