Skuddhull i vindu
Foto: Ben Curtis / AP

Angrep mot hotell i Nairobi

Oppsummert

Terrorgruppa Al-Shabaab gjekk tysdag til åtak mot eit hotell- og kontorkompleks i den kenyanske hovudstaden Nairobi. 21 menneske skal vere drepne og mange er skadde.

 • Fem mistenkte i varetekt

  I Nairobi ble fire menn og en kvinne fredag varetektsfengslet siktet for medvirkning til terrorangrepet mot et hotel på tirsdag. 21 personer ble drept. En av de siktede har canadisk statsborgerskap. Totalt 11 personer er siktet.

 • Hotell gjennomsøkes med bombehunder

  Sikkerhetsstyrker med bombehunder gjennomsøker hotellkomplekset i Nairobi der minst 21 personer ble drept tirsdag, melder AFP. Politiet sier at de er sikre på at det ikke er flere folk i komplekset, men at de likevel vil gjennomsøke hele området.

 • Kenyansk politi: 21 ble drept

  21 mennesker ble drept i hotellangrepet i Kenyas hovedstad Nairobi, opplyser politiet i landet. Tidligere har myndighetene i landet opplyst at 14 uskyldige ble drept i angrepet tirsdag ettermiddag.

 • Åtaket er over i Kenya

  Terroristane som stod bak åtaket på hotelletkomplekset i Kenyas hovudstad Nairobi er døde, melder landets president Uhuru Kenyatta. Han stadfestar at åtaket er over, og at totalt 14 menneske blei drepne. Meir enn 700 sivile blei evakuerte.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no