NRK Meny

Angrep i Jemen

 • Bombet begravelse i Jemen

  Den saudi-ledede koalisjonen som kriger mot opprørere i Jemen sier at ett av deres krigsfly ved en feiltakelse bombet en begravelsesseremoni som fant sted i hovedstaden Sanaa. Det melder nyhetsbyrået AFP. Rundt 140 mennesker ble drept i angrepet.

 • Fjernes fra FNs svarteliste

  Den saudiledede koalisjonen fjernes fra FNs svarteliste i påvente av ny etterforskning etter at flere hundre barn døde i Jemen i fjor, melder Reuters. FN mener koalisjonen er ansvarlig for 60 prosent av barnedødsfallene i landet i fjor.

 • Dødstala stig etter luftangrep

  Dødstala, etter at ein bryllaupsfest i Jemen vart bomba måndag, stig. Heile 76 personar er funnen drepne til no. Den arabiske koalisjonen får skulda for angrepet. Tolv kvinner og åtte barn drepne i angrepet.

 • 20 drept i Jemen

  Kampfly fra koalisjonen ledet av Saudi-Arabia angrep i dag to hus i den jemenittiske hovedstaden Sanaa. 20 personer skal være drept og flere er skadd, skriver nyhetsbyrået Reuters.

 • Saudi-angrep drepte 11

  I et koalisjonsangrep ledet av Saudi-Arabia i Jemen, ble et sjiamuslimsk tilholdssted og et fengsel bombet av fly. 11 personer ble drept og mer enn 50 er såret. Av de drepte og skadde var det både opprørere og sivilbefolkning,

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no