Hopp til innhold
Andrew Tate med sigar i munnen og champagne i handa.

Andrew Tate arrestert i Romania

Oppsummert

Internett-fenomenet Andrew Tate skal være pågrepet for menneskehandel i Romania. Også broren Tristan skal være pågrepet. De to er mistenkt i en sak om menneskehandel, ifølge rumensk politi.

 • Tate framleis i varetekt

  Ein rumensk domstol har forlenga varetektsfengslinga av den kontroversielle påverkaren Andrew Tate og broren Tristan med ein fjerde månad, melder BBC. Brødrene blei arrestert i desember, og blir etterforska for valdtekt, menneskehandel og organisert kriminalitet. Begge nektar straffskuld. Ifølge rumensk lov kan dei to bli haldne i opp mot seks månader, melder kringkastaren.

 • Tate-brødrene tapte anke om forlenget varetekt

  En domstol i Romania avviser influenseren Andrew Tates anke av kjennelsen om forlenget fengsling. Han etterforskes for blant annet menneskehandel og voldtekt.

  Britisk-amerikanske Tate (36) og broren Tristan Tate (34) har vært i varetekt siden 29. desember i fjor.

  Tate-brødrene er anklaget for menneskehandel, voldtekt og etablering av en organisert kriminell gruppe. Etterforskningen i Romania har pågått siden april.

  En rumensk domstol ga i forrige uke påtalemyndigheten medhold i at varetektsfengslingen skulle forlenges med 30 dager. Det er tredje gang fengslingen forlenges, og brødrene Tate var mandag til stede i en ankedomstol for å bestride kjennelsen.

  De to har også tapt to tidligere anker i forbindelse med varetektsfengslingen.

  (NTB)

 • Andrew Tate blir sittende i varetekt i Romania

  Influenseren Andrew Tate, som er under etterforskning for blant annet menneskehandel og voldtekt, er igjen fengslet i ytterligere 30 dager i Romania. Tate (36), broren Tristan Tate (34) og to rumenske kvinner har vært i varetekt siden 29. desember i fjor. Tate-brødrene er siktet for menneskehandel, voldtekt og etablering av en organisert kriminell gruppe. Etterforskningen i Romania har pågått siden april. De ble i utgangspunktet anholdt i 24 timer, men påtalemyndigheten har flere ganger forlenget varetektsfengslingen.

  Onsdagens avgjørelse kommer etter at Tate anket domstolens beslutning fra 20. januar om 30 dagers fengsling.

  (NTB)

  Andrew Tate
  Foto: INQUAM PHOTOS / Reuters
 • Forlenget fengsling for Andrew Tate

  Influenseren Andrew Tate, som er under etterforskning for blant annet menneskehandel og voldtekt, er fengslet i ytterligere 30 dager i Romania.

  Tate og broren Tristan ble pågrepet i romjulen og varetektsfengslet i 30 dager. Fredag avgjorde en domstol i Romania å forlenge varetektsfengslingen ytterligere mens etterforskningen pågår.

  Andrew Tate
  Foto: Alexandru Dobre / AP

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no