Endringer i Solberg-regjeringen
Foto: Håkon Mosvold Larsen / NT

Abid Raja

 • Raja innstilt på å være nestleder

  Abid Raja skriver på Facebook at han vil støtte Guri Melby som andre nestleder i Venstre. – Jeg er innstilt på å være med i nestlederteam med Sveinung for å understøtte Guri som leder på best mulig vis, skriver Raja.

 • VG: Raja bekrefter lederønske

  Venstres Abid Raja bekrefter til VG at han ønsker å ta over som partileder etter Trine Skei Grande. Fredag meldte NRK gjennom egne kilder at Raja allerede på onsdag sa til valgkomiteen at han vil bli Venstre-leder.

 • Raja er selfiekongen

  Abid Raja er den statsråden som legger ut soleklart flest selfier, med 88 siden nyttår, viser en gjennomgang Aftenposten har gjort. Matminister Olaug Bollestad er nummer to. – Det kan bli for mye, advarer ekspert.

  Abid Raja (V) tar en selfie med Statsminister Erna Solberg på Oslo S hvor de torsdag orienterte om arbeidet med Nasjonal transportplan.
  Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
 • Skal teste flysimulator

  Kulturminister Abid Raja gjester Bodø i dag. Her skal han blant annet teste flysimulator hos Luftfartsmuseet. I tillegg deltar han på jubileumsåpningen av Nordland Musikkfestuke og skal overvære søndagens Bodø/Glimt-kamp mot Strømsgodset.

  Abid Raja
  Foto: Fabian Ubeda / NRK

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no