John Ausonius, lasermannen
Foto: Alexander Larsson Vierth/TT / NTB scanpix

«Lasermannen» i retten på ny

Oppsummert

Den drapsdømte svensken John Ausonius, med kallenavnet «Lasermannen», er dømt til livsvarig fengsel for et 25 år gammelt drap i Frankfurt i Tyskland. Ausonius ble i 1994 dømt for et drap og ni drapsforsøk i Sverige.

 • Ausonius dømt til livsvarig fengsel

  Svenske John Ausonius, også kjent som "lasermannen", er dømt til livsvarig fengsel i Tyskland. Ausonius var tiltalt for drap på en jødisk kvinne i Tyskland i 1992. Han er tidligere dømt for flere drap, drapsforsøk og ran i Sverige.

 • «Lasermannen» nekter for drap

  Den drapsdømte svensken John Ausonius, med kallenavnet «Lasermannen», er tiltalt for et 25 år gammelt drap i Frankfurt i Tyskland. Ausonius sa i retten at han er uskyldig og at han ønsker å bli testet i løgndetektor.

 • «Lasermannen» må forklare seg igjen

  Den drapsdømde svensken John Ausonius, ofte kalla «Lasermannen», møter i retten i Tyskland denne veka, tiltalt for eit drap på ei kvinne i 1992. Ausonius vart i 1994 dømd til livsvarig fengsel for eit drap og ni drapsforsøk i Sverige.

 • «Lasermannen» siktet i Tyskland

  Den drapsdømte svensken John Ausonius, med kallenavnet Lasermannen, er blitt siktet for et drap i Tyskland. Det opplyser påtalemyndigheten i Frankfurt. Ausonius mistenkes for å ha skutt og drept en kvinne i byen i 1992, melder svenske TT.

 • Lasermannen utlevert til Tyskland

  Den svenske insatte John Ausonius, kjent som lasermannen, er utlevert til Tyskland der han er mistenkt for å ha drept en jødisk kvinne i 1992. Han er dømt til livsvarig fengsel i Sverige etter at han drepte en person og såret ti andre i 1991-1992.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no