*

 • Nytt oljefunn på norsk sokkel

  Oljeselskapet Faroe har gjort et oljefunn sør for Bragefeltet i Nordsjøen. Funnet inneholder både olje og gass, og hvis anslagene stemmer, er dette det største på norsk sokkel i 2016.

 • Halve riggflåten mangler oppdrag

  Tretten oljerigger ligger uten oppdrag i juli, og ytterligere elleve vil mangle oppdrag til høsten. Stadig flere offshorearbeidere går arbeidsledige og til høsten vil det trolig bli historisk norsk bunnivå, melder NTB.

 • Tror oljekutt gir prisoppgang

  Allerede neste år vil oljeprisen krabbe oppover, tror arbeidsgiverorganisasjonen Norsk olje og gass. Årsaken mener de er at flere olje- og gasselskaper har gjort kraftige kutt i forbindelse med leting, investeringer og utvikling.

 • Oljeselskap halverer staben i Norge

  Oljeselskapet DEA skal redusere tallet på ansatte i Norge fra rundt 180 til 90 innen sommeren 2017. Selskapet skal ikke lenger ha kontor i Oslo, kun i Stavanger, melder NTB. DEA Norge har om lag 90 ansatte i Stavanger og nesten like mange i Oslo.

 • Ingen OPEC-avtale

  Ministerne som har vært samlet i OPEC-møte har ikke kommet til enighet noen oljeproduksjonsavtale. Medlemslandene i OPEC holdt møte torsdag i Wien, men kom ikke fram til noen ny avtale for å få oljeprisen opp.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no