Funnsted
Foto: Ole Andreas Bø / NRK

16-åring funnet død i Lundevatnet

Oppsummert

En 16 år gammel gutt ble meldt savnet fra Moi i Lund kommune i Rogaland den 15. august 2016. Politiet satte i gang en leteaksjon og gutten ble funnet omkommet i Lundevatnet.

  • Ankar til riksadvokaten

    Familien til ein 16 år gammal gut, som i fjor drukna i Lundevatnet i Lund, ankar politiet sitt vedtak om å leggje vekk straffesaka, inn for riksadvokaten. 16-åringen var kraftig rusa, då han blei sett av frå ein personbil, på natta i fjor sommar.

  • Ingen er sikta

    Politiet i Lund har førebels ikkje funne svaret på kva som skjedde med 16-åringen, som i går vart funnen omkomen i Lundevatnet. 16-åringen blei sist sett i live ved totida natt til søndag, då han blei sluppen av på ein rasteplass ved E39 på fylkesgrensen mellom Rogaland og Vest-Agder. Han vart funnen omkomen i vatnet like ved, på føremiddagen i går. Fleire har blitt avhøyrde, men ingen har status som sikta, fortel lensmann i Lund, Stig Arild Bringedal.

En 16 år gammel gutt ble i dag funnet omkommet etter å ha vært savna siden natt til søndag. Gutten ble sist sett på en rasteplass rett ved fylkesgrensa mellom Rogaland og Vest-Agder.
Den døde personen ble funnet like ved E39 på fylkesgrensen mellom Rogaland og Vest-Agder.
Den døde personen ble funnet like ved E39 på fylkesgrensen mellom Rogaland og Vest-Agder.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no