Hopp til innhold

Sophie Elise ferdig i NRK

Torsdag kveld melder managementselskaper Nora Collective at Sophie Steen Isachsen og Fetisha Williams sitt podkast-samarbeid med NRK er over.

VG omtalte pressemeldingen først.

– NRK har ønsket at dagens avtale skal endres på en måte som legger sterke begrensninger på vår øvrige kommersielle virksomhet. Jeg har ikke ønske om eller anledning til å legge ned resten av min virksomhet for å redde omdømmet til NRK, og vi ser oss derfor nødt til å avslutte samarbeidet, sier Sophie Elise i pressemeldingen.

Det heter i meldingen at Isachsen og Williams sin beslutning om å avslutte samarbeidet er veloverveid. De sier NRK i utgangspunktet har vært fornøyd med innholdet, men mener at de de siste par dagene har opplevd en endring i holdninger fra NRK sin side.

– Vi har takket nei til andre og mere lukrative tilbud for å kunne samarbeide med NRK, og vi angrer ikke på det. Det har vært lærerikt og utviklende å jobbe med en så stor og proff organisasjon, og vi var klare til å utvikle konseptet videre, sier Williams.

Det har vært flere møter mellom NRK Underholdning og Isachsen de siste dagene.

Ifølge NRKs opplysninger har møtene blant annet dreid seg om hvordan Isachsens avtale med NRK er bygd opp, og om hun skulle få ha andre kommersielle inntekter mens hun er engasjert av NRK.

Bakgrunnen for siste tids kontroversen har vært et Instagram-bilde av Isachsen og en annen influenser, som senere ble slettet. På bildet så man den andre kvinnen holde en lite pose med noe hvitt i. Det er ikke kjent hva som var i posen.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no