Hopp til innhold

Kronprinsen om Märtha Louises mediekritikk: Kjenner meg igjen i noe av det hun sier

Kronprinsparet møtte både norsk og britisk presse under sitt offisielle besøk i London i dag. Da fikk kronprinsen for første gang spørsmål om søsterens intervju.

– Jeg har lyst til å si at vi er heldige i Norge med norsk presse, media som er bevisste på samfunnsoppdraget sitt og gjør en god jobb. Vi har mange dedikerte og flinke journalister som er opptatt av samfunnsoppdraget sitt. Så det er utgangspunktet mitt, sier kronprins Haakon.

Han legger til:

– Så er det klart at jeg kjenner meg igjen i noe av det søsteren min sier. Blant annet da vi vokste opp, så var det en del oppmerksomhet rundt oss, privatliv og sånt. Det kan oppleves som vanskelig, det. Så jeg har en viss forståelse for det, sier kronprinsen.

 kronprinsparet møtte både norsk og britisk presse under sitt offisielle besøk i London onsdag. Kronprinsen svarte på spørsmål om søsterens uttalelser om norsk presse.

Kronprins Haakon om prinsesse Märthas ønske om å komme tilbake: – Må la ordningen fungere en stund

På offisielt besøk i London kommenterte kronprins Haakon for første gang søsteren, prinsesse Märtha Louise, sine omdiskuterte uttalelser til svensk TV nylig.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no