NRK Meny
Normal

Torstein Dahle svarer for Rødt

Rødt-leder Torstein Dahle har mange saker han brenner for. Miljøsaken er den viktigste, sier han. Mandag er det Dahles tur i NRKs partiutspørring på NRK P2 og i Nett-TV.

Tidspunktet er 07.42, og du kan følge med direkte.

I feltet under kan du delta i debatten under sending. Hvis du bruker kortmeldingstjenesten Twitter, bruk emneord #velg09, og dine bidrag vil bli tatt med.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

– Rødt vil la oljen ligge og heller satse på en bærekraftig utvikling ved hjelp av fornybar teknologi. For oss er hensynet til miljøet viktigere enn økonomisk vekst, sier Torstein Dahle.

Kandidatintervju: Vil motvirke hodeløs satsning på privatbilsme

Partilederprofil på Dahle

Partiprofil: Rødt - Landets røde rebell

Sak-til-sak

Torstein Dahle representerer Hordaland på Stortinget, og NRK Hordaland spurte ham hvilket parti han helst vil samarbeide med.

– Vi vi samarbeide med de partiene vi er enige med fra sak til sak, men vi kommer ikke til å hestehandle bort vår egen politikk.

- I for eksempel klimaforliket ville vi ikke deltatt, fordi hele forliket baserer seg på å kjøpe oss fri gjennom CO2-kvoter og gjøre minst mulig her hjemme, svarte han.

Engasjert utenriks

Når Torstein Dahle møter Bjørn Bø i partilederutspørring håper han nok også å få spørsmål om utenrikspolitikk. Etter en tur til Afghanistan nylig uttalte partifelle Erling Folkvord at Regjeringen fører folk bak lyset .

Han mente at grunnlaget for den norske militære nærværet i landet er helt feil. Disse og andre spørsmål kan du være med å diskutere direkte under partilederutspørringen.

Følg Bjørn Bø på Facebook

Følg Velg!09 på Facebook

Følg Velg!09 på Twitter

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT

Siste meldinger