To menn skadd i knivstikking i Oslo

To menn ble natt til torsdag brakt til legevakt med lettere skader etter en slåsskamp i Malmøgata på Dælenenga i Oslo. En mann er pågrepet.

Knivstikking på Dælenga

Politiet rykket ut til Malmøgata på Dælenenga i Oslo ved 02.30-tiden i natt.

Foto: Daniel Dale Laabak/tipser.no

Politiet fikk melding om knivstikkingen i Grünerløkka bydel ved 2.30-tiden natt til torsdag.

To menn ble funnet, og begge var knivstukket, men ved bevissthet. En av mennene skal ha blødd mye. Han ble i natt beskrevet som ikke kritisk, men alvorlig skadd. Senere opplyste politiet at også han ble sendt til legevakten og at de hadde lettere skader.

Gjerningsmann pågrepet

– Først fikk vi beksjed om at én av mennene ble sendt til sykehus. Senere fikk vi beskjed vi kontrabeskjed om at begge er på legevakt, og det kan tolkes som at det er mindre alvorlig enn først antatt, sier operasjonsleder Ola Krokan ved Oslo politidistrikt til NRK.

Den andre mannen skal ha hatt knivskader på hendene. Den antatte gjerningsmannen, i slutten av 20-årene, ble pågrepet etter kort tid.

Politiet opplyser at det er en relasjon mellom begge de fornærmede og gjerningsmannen. De to fornærmede er i midten av 20-årene og i midten av 30-årene. Krimvakta i Oslo har foretatt avhør av de involverte.

Knivstikking i Oslo

Det var en vekter som varslet politiet om saken i natt.

Foto: Daniel Dale Laabak/tipser.no

Vekter varslet

Det var en vekter som varslet politiet om saken. Vitner på stedet har opplyst at gjerningsmannen kastet kniven fra seg. Politiet, med hjelp fra en politihund, lette natt til torsdag etter kniven.

Politiet opplyste klokken 3 at den pågrepne mannen skal avhøres. Grønland politistasjon etterforsker saken videre.

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT

Siste meldinger