NRK Meny
Normal

Til salgs på Finn: – Jeg haaater dette drittbordet

«LOL! Går det an å få solgt et bord man disser så sinnssykt?» Det skriver Finn.no på Facebook om det som må være ukas morsomste annonse.

Bord til salgs på Finn.no

BORD SKAPER LATTER: Dette bordet har det vært mye moro med på sosiale medier i dag.

Foto: Lars Jørgen Braseth/skjermdump fra Finn.no

Lars Jørgen Braseth

Lars Jørgen Braseth tror livet hans vil bli mye bedre når bordet er ute av huset.

Foto: Privat

En annonse om et bord som er til salgs har rundet sosiale medier tirsdag.

«Forferdelig salongbord selges høystbydende» er tittelen på annonsen Lars Jørgen Braseth fra Levanger la ut på Finn.no søndag.

– Responsen har vært helt vanvittig. Over 100.000 har klikket seg inn på annonsen, sier selger Braseth til NRK.

Og tro det eller ei: Flere har allerede lagt inn bud på bordet.

– Må vel likevel se langt etter en budkrig, vil jeg tro. Sier seg jo i grunnen selv, bare se på bordet, sier Braseth.

«Haaater bordet»

Bord selges på Finn.no

Selgeren sier bordet veier flere hundre kilo.

Foto: Lars Jørgen Braseth

Han er ikke imponert over bordet som ble stående etter den forrige beboeren i leiligheten. I annonsen skriver Braseth at eieren ikke har kommet for å hente det, derfor tar han saken i egne hender.

«Skal kjøpe meg smågodt for hele summen, har jeg tenkt» skriver han på Finn.no.

Braseth sier til NRK at han nå har funnet ut at den forrige beboeren hadde fått det av en felles venn av dem begge. Hun skal ha sett bordet bli delt på Facebook i dag.

– Ikke mye irritasjon der i gården, hun syntes visst bare det var artig, sier Braseth.

Bordet skal være verdt flere tusen

I annonsen står det litt om materialet. Blant annet at det er ramme i «bjørk-imitering-laminat-finér-dritt» og noen «jalla metallister på sidene».

«Begriper ikke hva designeren tenkte på. Dyrt var det og, etter sigende, type 6–7000 kr eller der omkring» skriver Braseth i annonsen.

Selgeren har selv pusset opp et gammelt bord som har stått på verandaen en god stund. Dette bordet skal erstatte det som er til salgs.

– 20 minutter med sandpapir og maling var alt som skulle til for å få til et bedre bord enn det vi hadde før, og det skulle jo si en del om det som er til salgs, sier Braseth.

Finn.no trekker på smilebåndet

– Dette synes vi er veldig morsomt. Det er gøy når selgerne legger sjela si i annonsen, sier Kristine Eia Kirkholm, pressekontakt i Finn.no.

Hun sier at annonser med humor ofte blir mye delt og godt sett. Til tross for at selgeren her nærmest utelukkende skriver negative ting om bordet, tror hun at det blir solgt.

– Ærlighet skaper tillit. Dette står i sterk kontrast til den karikerte bilselgeren hvor alt skal være perfekt, sier Kirkholm.

Annonser med humor er ikke uvanlig på nettstedet. Blant Kirkholms favoritter er en dame som prøvde å gi bort en helt ødelagt sofa (se annonsen her).

Bordet er roten til alt ondt

Bord til salgs på Finn.no

«Hylle under. Fin plass å ha rot.» skriver Lars Jørgen Braseth om dette bildet.

Foto: Lars Jørgen Braseth

I starten skal Braseth ha synes at bordet var helt greit. Det var først etter at han hadde slått knærne i glasshjørnene ni tusen ganger, som han skriver selv, at han synes det var det «desidert schtøggaste bordet i verden».

Nå er han overbevist om at bordet er roten til alt ondt og at livet hans vil endre seg til det bedre så snart det er ute.

Nekter å bruke kalorier på å bære ut bordet

Han selger bordet til 500 kroner eller over. Det viktigste er imidlertid at kjøper henter bordet selv.

«Må selvsagt hentes OG bæres ut, så pass på at dere kommer to personer for å hente det siden jeg har ikke tenkt å bruke EN ENESTE kalori til på å løfte eller flytte det.»

Bordet skal også være veldig tungt. Braseth spekulerer i om glassplaten er hentet fra et pansret kjøretøy og om beina er laget av utarmet uran.

«Om verden hadde blitt utsatt for en diger atomkrig er det i alle fall sikkert at bare kakerlakkene og dette bordet hadde overlevd.»

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT

Siste meldinger