NRK Meny
Normal

Norwegian-fly på vei til Nice måtte lande i Zürich

Et Norwegian-fly som skulle fra Oslo til Nice søndag kveld, måtte lande i Zürich på grunn av en sprekk i vinduet.

Norwegians Dreamliner-fly

Norwegian-flyet skulle fra Oslo til Nice men måtte lande i Zürich på grunn av en sprekk i en rute i cockpiten. Arkivbilde.

Foto: Nilsson, Johan / NTB scanpix

– Flyet med 158 passasjerer om bord foretok en kontrollert sikkerhetslanding i Zürich etter at det ble oppdaget en sprekk i ei rute i cockpiten. Sikkerhet er vår høyeste prioritet, og landingen var udramatisk, sier Norwegians pressetalsmann Daniel Kirchhoff til NRK.

Kirchhoff sier at teknikere jobber med å klargjøre flyet.

– Over 120 av passasjerer er ombooket til et annet fly og er på vei til Nice nå. De resterende passasjerene sjekker inn på et hotell og blir flydd til Nice i morgen tidlig, sier han.

Flyet tok av fra Gardermoen klokken 17.30 og skulle landet i Nice klokken 20.30. Feilen har ført til store forsinkelser for passasjerer som skulle fra Nice til Oslo sent søndag kveld.

– Et tomt Norwegian-fly fra Oslo er nå på vei til Nice. Flyet skal hente hjem passasjerene. Det har avgangstid fra Nice senere på natten, sier Kirchhoff.

Fredag formiddag måtte et SAS-fly på vei fra Milano til Oslo lande i Frankfurt, også det på grunn av en sprekk i et vindu.

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT

Siste meldinger