Normal

Slutter som kommunikasjonssjef på Slottet

Kommunikasjonssjef Marianne Hagen ved Det kongelige hoff er utnevnt som statssekretær i Utenriksdepartementet og slutter derfor umiddelbart ved Slottet.

HAGEN

Kommunikasjonssjef ved Det kongelige hoff Marianne Hagen slutter på Slottet. Hun bytter nå jobb til statssekretær i Utenriksdepartementet.

Foto: Kvale, Jens O. / NTB scanpix

Marianne Hagen overtar etter statssekretær Tone Skogen som bytter beite fra Utenriksdepartementet til Forsvarsdepartementet.

Fartstid i Høyre

Hagen har vært kommunikasjonssjef for hoffet siden 2008. Hun kom da fra stillingen som rådgiver for administrerende direktør i Norges Rederiforbund.

Før hun begynte i Norges Rederiforbund, var hun blant annet politisk sekretær for Akershus Høyre og sekretær for Høyres fylkestingsgruppe. Hun har også vært og vara til Stortinget fra 1997 til 2001.

Takkes av

Vi vil takke Marianne Hagen for den jobben hun har gjort ved Det kongelige hoff gjennom mange år, og samtidig ønske henne lykke til med nye oppgaver, sier hoffsjef Gry Mølleskog.

Ole Edvard Wold-Reitan, som i dag er personlig rådgiver for kronprinsesse Mette-Marit, er konstituert som ny kommunikasjonssjef.

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT

Siste meldinger