NRK Meny
Normal

Siv gikk skoene av konkurrentene

Siv Jensen tok en soleklar seier da partilederne konkurrerte om å gå flest skritt i løpet av en arbeidsuke.

Siv Jensen
Foto: Sigurdsøn, Bjørn / SCANPIX

Jensen gikk hele 42 715 skritt i konkurransen som var en oppkjøring til LHLs store aktivitetskampanje "Hvert skritt teller" som starter onsdag 12. september.

Erna Solberg tok andreplassen med 34 542 skritt og Helga Pedersen tok tredjeplassen med 31 707 skritt.

Deretter fulgte Dagfinn Høybråthen med 26 573 skritt, Åslaug Haga med 24 523 skritt og til sist Kristin Halvorsen med 23 937skritt.

- Vi oppfordrer folk til å gå minst 10.000 skritt daglig. Ingen av partilederne klarte dette, men vi har forståelse for at det har blitt mye bilkjøring nå i innspurten av valgkampen. Vi håper at partilederne fortsetter å bruke skrittelleren fordi vi vet at den motiverer folk til å gå mer i hverdagen, sier Lene S. Olsson, LHLs kampanjeleder for Hvert skritt teller.

Kampanjestart 12.september

"Hvert skritt teller"-kampanjen varer i to uker fra 12.september. For å delta må folk registrere seg på nettstedet www.skritt.no.

I 2006 deltok over 16000 personer i kampanjen.

- Vi inviterer folk til å danne lag på 2-8 personer, men i år er det også mulig for enkeltpersoner å delta. Kampanjen handler kort og godt om å registrere det antallet skritt man går i løpet av de to ukene, og den som har gått flest skritt har vunnet hovedpremien. Men vi har også en rekke andre premier som blir trukket ut i løpet av de dagene kampanjen varer, forteller Olsson.

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT

Siste meldinger