Prinsesse Märtha Louise legger ned «Engleskolen»

I et innlegg på Instagram sier prinsessen og hennes makker Elisabeth Nordeng at tiden er kommet for å legge ned «engleskolen».

I et innlegg på Instagram sier prinsessen og hennes makker Elisabeth Nordeng at tiden er kommet for å legge ned «engleskolen».

LEGGER NED: I en video på Instagram avslørte prinsessen Märtha Louise og Elisabeth Nordeng at de avslutter samarbeidet, og legger ned «engleskolen» i sin nåværende form.

– Nå er tiden kommet, vi skal legge ned Soulspring, sier Nordeng i Instagram-videoen som ble publisert klokka 13 i dag.

Carina Scheele Carlsen, selskapets manager, bekrefter overfor NRK at skolen skal legges ned i mai 2019.

Elisabeth Nordeng og Märtha Louise

LEGGER NED: Elisabeth Nordeng og prinsesse Märtha Louise legger ned Soulspring.

Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

– Etter det legges skolen ned i sin nåværende form, sier Carlsen.

Samarbeidet mellom Nordeng og Märtha Louise vil da være over.

Selskapet Soulspring ble startet under navnet Astarte Inspiration i 2007, og byttet navn sensommeren 2014. Prinsesse Märtha Louise eier 50 prosent av selskapet, og Elisabeth Nordeng eier 50 prosent.

Soulspring omsatte i fjor for 3,3 millioner kroner, ifølge Dagens Næringsliv.

Aktiviteter hver for seg

Martha Louise og Elisabeth Nordeng

GA UT BOK: I 2016 ga prinsessen og Elisabeth Nordeng ut boken «Født sensitiv – Våre historier».

Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Skolen til prinsessen og Nordeng het først Astarte Education, og kunne tilby blant annet et treårig kurs der man kunne bli opplært i blant annet «reading», «healing» og «berøring». Utdannelsen kostet 24.000 kroner i året. Samtidig som skolen ble startet sto prinsessen frem med overnaturlige evner.

Elisabeth Nordeng foklarer nedleggelsen med at energien som brakte dem sammen, nå bringer dem videre i hver sin retning.

– Nå er begynnelsen på slutten for Soulspring. Energien i dette fantastiske prosjektet har tatt oss på mange reiser med fantastiske opplevelser, men nå går energien til nye aktiviteter hver for oss, skriver de to på Instagram.

Underskudd

– Vi gjør ting på en annen måte enn andre kanskje. Vi begynner med noen nye prosjekter nå i høst, før vi skal avslutte, sier prinsessen.

Hun sier så at de to både skal ha nye kurs, og kommer med bok i løpet av høsten.

Ifølge Dagens Næringsliv gikk prinsessens selskap i underskudd med 85.586 kroner i 2017, og hadde 3,7 millioner kroner mindre i omsetning enn året før.

AKTUELT NÅ

SISTE NYTT

Siste meldinger