Politiet etterlyser naken kvinne

En kvinne ble utsatt for grov vold med en farlig gjenstand i Oslo i juli. Nå leter politiet etter vitner, og en naken kvinne.

Mærradalen

Illustrasjonsbilde fra Mærradalen.

Foto: Lise Åserud / NTB

Politiet fikk melding om om at en kvinne ble utsatt for grov vold med en farlig gjenstand 9. juli i år.

Det er ikke funnet noen mistenkt i saken. Derfor ber politiet nå folk som har vært i skogområdet Mærradalen bak Radiumhospitalet i Oslo mellom klokken 18.30 og 19.15 den aktuelle dagen, om å ta kontakt.

Gjerningspersonen er beskrevet som en kvinne.

Og politiet etterlyser nå en kvinne som ble observert i Mærradalen morgenen etter voldshendelsen. Hun ønsker politiet å komme i kontakt med.

Vet ikke om naken kvinnen står bak

– Tidligere i sommer sendte vi ut en pressemelding, og fikk tips, blant annet om at noen dagen derpå har møtt en naken kvinne i Mærradalen, sier politioverbetjent Bjørn Henrik Schage til NRK.

Han understreker at politiet ikke vet om den nakne kvinnen og den voldsutsatte kvinnen har noen sammenheng, men kaller observasjonen av den nakne kvinnen for «påfallende».

– De ble observert i omtrentlig samme område. I et skogholt mellom Ullernåsen og Radiumhospitalet, sier Schage, og legger til:

– Vedkommende er observert uten klær og håndkle. Vi vet lite mer enn det.

Utover dette ønsker ikke Schage å kommentere etterforskingen, men han understreker at de ønsker å komme i kontakt med den nakne kvinnen.

Lyspunkt

AKTUELT NÅ

SISTE NYTT

Siste meldinger