Person drept av vådeskudd i bolig

En person døde av et vådeskudd som ble avfyrt i en bolig i Gran i Oppland lørdag. Politiet bekrefter at det er en person som har skutt en annen.

Laster kart, vennligst vent...

OPPLAND: En person er død etter et vådeskudd i en privatbolig på Gran i Hadeland lørdag kveld.

Politiet fikk melding om et vådeskudd i en privatbolig på Gran på Hadeland med dødelig utfall, opplyser politiet i en pressemelding sent lørdag kveld.

– Politiet anser dette som en familietragedie, men etterforsker saken rutinemessig, opplyser politiadvokat Trine Hanssen i Innlandet politidistrikt.

Politiadvokaten bekrefter at en person har skutt en annen.

Vi er i en tidlig fase av etterforskningen og kan ikke svare på nærmere omstendigheter akkurat nå, sier Hanssen til NRK.

Kjønn og alder ukjent

I pressemeldingen er det verken oppgitt kjønn eller alder på avdøde. Hanssen sier politiet foreløpig ikke vil gå ut med flere opplysninger om saken:

– På nåværende tidspunkt vil vi derfor ikke kunne si noe nærmere om omstendighetene rundt dødsfallet, men kommer tilbake med mer informasjon når dette foreligger.

Krimteknikere på stedet

Ifølge avisa Hadeland rykket både ambulanse, helikopter og flere politipatruljer ut til Søndre Ål i Gran kommune i 20-tiden lørdag.

Politiet ønsker ikke å kommentere om dette har sammenheng med vådeskuddet.

–​ Vi har krimteknikere på stedet og vil foreta vitneavhør, sier Hanssen.

SISTE NYTT

Siste meldinger