Hopp til innhold

Per Sandberg: – Kommer til å gjøre brutalt, politisk comeback

Per Sandberg refser Frp i kronikk. Selv tror han på politisk comeback en gang i fremtiden.

Hør deler av intervjuet med Sandberg.

– Jeg brukes hver eneste dag. Får henvendelser fra både den ene og den andre retningen. Dagene mine er fylt med arbeid, sier Per Sandberg i et intervju med Dagsnytt 18.

For Frp?

– Ja, for Frp og jeg mener denne kronikken er med på å styrke Frp.

– Mange sier at jeg er ferdig i politikken. Der har mange tatt feil før, sier han.

I intervjuet ble han spurt om kronikken som ble publisert tidligere i dag.

Ensaksparti

Du advarer dine gamle kolleger mot å gjøre Frp til et ensaksparti som bare er opptatt av bompenger eller innvandring. Hva er problemet?

– Jeg gjør det fra utsiden, men tro meg. Dette har vært en debatt internt i partiet i mange, mange år. Advarslene mot at Frp skal bli et særinteresseparti, eller ensaksparti.

Han mener at partiet har nådd store høyder og gode resultater ved å være et bredt, liberalt folkeparti.

Nå har jeg følt i lengre tid at partiet går i retning av å diskutere eller to saker. Da når vi ikke velgergrunnlaget vi har hatt suksess med tidligere.

Personene som har fått fremtredende verv, og bare snakker bompenger, eller innvandring, får jo ikke resultatene. Meningsmålingene går nedover, uttaler han til Dagsnytt 18.

Vil ta 40 år å komme i regjering på nytt

Sandberg sier at det siden 2013 har vært fremtredende figurer i partiet som aldri ønsket partiet i regjering, og siden ønsker oss ut av regjering.

Han mener at om Frp går ut av regjering i dag vil det kunne ta 40 år før partiet vil kunne komme på plass i regjering igjen.

Nå har heldigvis landsstyret til Frp enstemmig sagt at partiet både skal gå inn i regjering, og forbli i regjering, uttaler Sandberg.

Lyspunkt

AKTUELT NÅ