Penthouse Playboys åpnet landsmøte

- Jeg vet at Erna Solberg har gjenreist styrke og troen, det har hun gjort ved å lytte på en lydkassett jeg sendte henne: "I will survive ", sang Jens Pikenes under landsmøtets åpning.

Penthouse Playboys
Foto: Sigurdsøn, Bjørn / SCANPIX

- Det har vært en tung tid for Høyre. Velgere har sviktet, medlemmer har tvilt, men det har ikke partiledelsen. Jeg vet at Solberg har gjenreist styrke og troen.

- Det at vi er her motbeviser at Høyre er et kalkulatorparti. Her sløses det i vei, vi er landets dyreste orkester, nemlig. Vi appellerer like mye til Høyres kvinneforum som til det såkalte "Homohøyre". Vi er kommet for å spre tro, håp, glede og kjærlighet, sa Jens Pikenes, alias Kjetil Rollnes.

Han prøvde så å få med salen på allsang til Jahn Teigens " Min første kjærlighet".

Repertoaret ellers besto av "Lyckliga gatan", en spesiell hyllest til Børge Brende og svenske grusveier, og "Forelska i lærer'n" rettet mot Høyres skolepolitikk. 

- Penthouse Playboys har truffet flotte kvinner før, Wenche Myhre, Wenche Foss, Arja Saijomaa. Men alt dette blekner i forhold til kvinnen jeg vil kalle "The leading lady in blue" - Erna Solberg!!, sa vokalisten idet han introduserte partileder Erna Solbergs tale til landsmøtet.

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT

Siste meldinger