Nettet flommer over av følelser etter «Løvenes konge»-trailer

Mange millioner har allerede fått et gjensyn med Simba i 2019-drakt, etter at den offisielle traileren ble lagt ut i går. Her er de overveldende reaksjonene på den nye «Løvenes konge»-traileren.

Den nye traileren til «Løvenes konge» har satt i sving mange følelser siden den ble offentliggjort i går. I 2019 får vi møte Simba, Nala, Mufasa og de andre karakterene i «Løvenes konge» i ny drakt.

Traileren til den nye versjonen av «Løvenes konge» er ute, og publikum sparer ikke på superlativene. Godt over 63 millioner har sett traileren bare på Disneys enge kontoer på Twitter og Facebook, og over 225.000 har delt videre. På Youtube var den sett over 17 millioner ganger fredag kveld.

Mange som vokste opp på 90-tallet fikk et øyeblikks nostalgi da den første offisielle traileren ble publisert på Thanksgiving. Hittil har drøye 17.000 lagt igjen kommentarer, bare på Disneys egne kontoer.

En twitterbruker mener markedsføringsteamet til Disney burde få lønnsøkning, etter å ha offentliggjort traileren akkurat på Thanksgivings day - «når flere millioner sitter hjemme på barndomsrommene sine, småfulle og sårbare for nostalgi».

Laster Twitter-innhold

Mange har latt seg imponere av at den nye traileren er helt lik den som ble laget til den originale versjonen.

Laster Twitter-innhold

Filmen er regissert av Jon Favreau, som også stod bak den nye versjonen av Jungelboken. 2019-versjonen er laget med såkalt CGI-teknologi, og vil nok ha en litt annen kvalitet enn originalen fra 1994. Folk er dog ikke udelt positive. En skriver at han må fakturere Disney for terapi-timer, når han nå må se Mufasa dø i IMAX 3D.

Laster Twitter-innhold

Flere uttrykker bekymring for å se de sterke scenene i den nye kvaliteten: «Så glad for å se «Løvenes konge», så innser du at du må se Mufasa dø igjen - i nydelig HD-kvalitet".

Laster Twitter-innhold

Den nye filmen har verdenspremiere i juli neste år. Mange forbereder seg nå på at filmen vil vekke nostalgi og sterke følelser fra barndommen til live igjen.

Laster Twitter-innhold
Laster Twitter-innhold

På rollelisten står en rekke kjente skuespillere. Donald Glover vil spille Simba, mens Beyonce spiller hans store kjærlighet Nala. En twitterbruker etterlyser at Beyonce skal gjøre en tolkning av «Can You Feel the Love Tonight?».

Laster Twitter-innhold

James Earl Jones, som spilte Mufasa i den orginale versjonen fra 1994, vil spille faren til Simba også i den nye versjonen. «Takk gud!», twitrer en bruker.

Vortesvinet Pumba spilles av Seth Rogan, mens Chiwetel Ejiofor har fått rollen som den mindre sjarmerende onkelen Scar.

Laster Twitter-innhold

- Det er en regissørs drøm å få sette sammen et lag med så mange talentfulle folk, for å puste liv i denne klassiske historien, sier Jon Favreau ifølge Reuters.

Så gjenstår det å se om folk vil se filmen, selv om historien er den samme som for 24 år siden.

Laster Twitter-innhold

SISTE NYTT

Siste meldinger