NRK Meny
Normal

Navngir de omkomne i Ekeberg-ulykken

Oslo politidistrikt har frigitt navnene på de fire som ble funnet omkommet i en buss på Ekeberg mandag.

Ekeberg

Skolene der de to tenåringsbarna gikk, flagger på halv stang tirsdag.

Foto: Nyhetsspiller / NRK

Det var fra før kjent at det var en familie på fire fra Fredrikstad som ble funnet i en parkeringslomme ved campingplassen mandag formiddag.

De fire var 51 år gamle Sigurd Eugen Raae, 44 år gamle Ragnhild Helene Skofterud, 16 år gamle Gard Skofterud Raae og 13 år gamle Benedicte Adele Skofterud Raae.

Pårørende er informert om og inneforstått med at navnene blir offentliggjort, skriver Oslo politidistrikt i en pressemelding.

Prest og kriseteam ble raskt satt inn for å hjelpe de pårørende i Fredrikstad, og tirsdag ble det flagget på halv stang på Haugeåsen skole og Glemmen videregående skole.

Les: – Vondt og vanskelig å takle

Venter på svar fra obduksjoner

Politiet etterforsker fortsatt saken som en ulykke , og avventer svar fra obduksjonene.

Det ble mandag formiddag meldt at de fire kan ha omkommet som følge av en gasslekkasje. Brannvesenet har imidlertid ikke funnet spor av gass i campingbilen der de fire ble funnet døde.

Etter det NRK kjenner til er en av teoriene til kriminalteknikerne at familien kan ha ligget døde i over et døgn, og at dette er årsaken til at brannvesenet ikke har funnet noe gass.

Det ble funnet gassflasker i bussen, men politiet kunne mandag ikke svare på om det var skader på flaskene eller om noe har lekket ut. Ingenting tyder på at det har vært en eksplosjon om bord i bussen.

Les også: Ingen krav til gassvarsling i bobiler

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT

Siste meldinger