Prinsesse Märtha vil sende engler til Japan

Prinsesse Märtha Louises Engleskole oppfordrer folk til å sende engler til Japan for å bistå det jordskjelvrammede landet.

Prinsesse Märtha Louise
Foto: Lien, Kyrre / SCANPIX

På Engleskolens offisielle Facebook-side er det i kveld lagt ut en melding hvor folk blir bedt om å hjelpe japanerne på et mer åndelig plan, melder TV 2.

«Send englene til katastrofeområdene for å gi sitt lys, sin frekvens, sin tone slik at Moderjord kan komme i balanse så fort som mulig. Husk at det alltid er en skjult velsignelse i alt... Se lyset i alle muligheter.», heter det i meldingen som ble lagt ut ved 20-tiden lørdag kveld.

TV 2 har ikke lykkes i å få bekreftet om det er prinsessen selv eller hennes makker Elisabeth Samnøy som står bak meldingen.

Senere på kvelden ble en ny melding lagt ut på skolens Facebook-sider:

«La englene støtte ofrene i katastrofeområdene og alle som er berørt, slik at de får kraft til å takle hva de står overfor».

Ifølge Wikipedia bekjenner ikke japanere flest seg til noen spesiell religion. Imidlertid er shintoistisk og buddhistisk lære dypt sammenflettet med japanernes dagligliv.

Prinsessens far Kong Harald sendte i går et kondolansetelegram til den japanske keiseren Akihito.

– Det er med stor sorg jeg følger med på nyhetene om det forferdelige jordskjelvet og tsunamien som har landet ditt, skrev kongen i telegrammet.

Lyspunkt

AKTUELT NÅ

SISTE NYTT

Siste meldinger