NRK Meny
Normal

Marius Borg Høiby fyller 18 år

Kronprinsesse Mette-Marits sønn Marius Borg Høiby fyller 18 år i dag.

Gå til forsiden

Marius Borg Høiby fyller 18 år

Marius Borg Høiby fyller 18

Marius Borg Høiby fyller 18 år

12 bilder

  Marius Borg Høiby ble født 13. januar 1997 og er det eldste barnet i kronprinsfamilien.

  Marius er sønn av kronprinsesse Mette-Marit og Morten Borg. Han er storebroren til prinsesse Ingrid Alexandra og prins Sverre Magnus,

  Norge fikk øynene opp for «Lille Marius» da hans mor Mette-Marit Tjessem Høiby og Kronprins Haakon ble kjærester i 2000. Da var han kun tre år gammel.

  I dag fyller Marius Borg Høiby 18 år.

  – Fødselsdagen feires privat, utover det er det ingen kommentar, sier assisterende kommunikasjonssjef ved Slottet, Sven Gj. Gjeruldsen til NTB.

  – Familiefeiring

  Hoffreporter og kongehusekpert Kjell Arne Totland spår i sin Kongeblogg at bursdagen sannsynligvis skal feires på kongsgården i Asker av hele bursdagsbarnets familie – både på mors- og farssiden.

  Ifølge Totland vil også Kong Harald og dronning Sonja mest sannsynlig vil delta i feiringen.

  «De betrakter Marius som et fullverdig medlem av familien – og han har kalt dem henholdsvis «beste-Harald» og «beste-Sonja» siden han var liten,» skriver Totland.

  Marius har gått på Wang videregående skole siden 2013. Marius har varierte interesser innenfor sport og friluftsliv, men er særlig glad i skateboard og twin tip i tillegg til film og musikk, skriver kongehuset på sine hjemmesider.

  Laster innhold, vennligst vent..
  Laster innhold, vennligst vent..

  SISTE NYTT

  Siste meldinger