Mann slått og kuttet med kniv i Oslo

En mann fikk slått ut flere tenner og ble kuttet i hånden med kniv i Oslo natt til tirsdag. To personer er pågrepet.

Grønland

KNIV: Det var her på Grønland en mann i 30-åra fikk flere knivskader i natt.

Foto: Fouad Acharki / NRK

Politiet fikk melding om hendelsen ved halv ett-tiden natt til tirsdag, opplyser operasjonsleder Line Skott i Oslo politidistrikt til NTB.

– Vi fikk melding fra AMK-sentralen, som ble ringt opp av en mann som sa han blødde fra hånden og ansiktet. Vi hadde en patrulje rett ved og kom raskt i kontakt med ham. Han hadde fått slått ut noen tenner og blødde veldig fra hånden, forteller Skott.

Fant kniv

Mannen, som er i 30-årene, ble først sendt til legevakt og deretter til sykehus for undersøkelser.

– Vi fant en kniv like i nærheten, som vi mener har blitt brukt, sier operasjonslederen. Skott sier det ser ut til å være mye kniver i omløp og legger til at dette er noe politiet slår hardt ned på.

To personer arrestert

Politiet har arrestert to menn de mener knytter seg til hendelsen. Den ene er rundt 20 år gammel, den andre er i 30-åra, sier oppdragsleder i Oslo-politiet Bjørn Gunnar Nysæter. Både fornærmede og to pågrepne er kjent for politiet fra før.

Vitner har fortalt at det var flere involvert i hendelsen, ifølge Nysæter. Politiet har sikret seg videobilder fra kameraer i området.

Hendelsen fant sted på Grønland i Oslo.

Nysæter sier politiet har snakket med fornærmede, men har ikke fått noen svar på hva som var årsaken til det som skjedde.

Laster Twitter-innhold
Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT

Siste meldinger